KONTAKT

ADRESA:
Jambrišakov breg 9, 10000 Zagreb

KONTAKT OSOBA:
Bajraktari Shefshet

E-MAIL ADRESA:
inzenjer-graditelj@hotmail.com

TELEFON:
+385 (1) 3490 186
+385 (1) 3491 404

MOBITEL:
+385 (98) 355 296
+385 (99) 221 0005

INŽENJER GRADITELJ d.o.o. sadrži informacije koje omogućuju brz elektronički kontakt s našim poduzećem, kao i izravnu komunikaciju s nama, koja također uključuje i opću adresu tzv. elektroničku poštu (e-mail adresu). Ako subjekt podataka kontaktira s INŽENJER GRADITELJ  putem e-pošte ili putem obrasca za kontakt, osobni podaci koje je podnio subjekt podataka se pohranjuju automatski na e-mail odgovorne osobe. Takvi osobni podaci koje dragovoljno podnese nositelj podataka INŽENJER GRADITELJ čuva radi obrade ili kontaktiranja nositelja podataka. Nema prijenosa tih osobnih podataka trećim stranama.

U slučaju da želite ishoditi brisanje osobnih podataka u budućnosti molimo vas obratite se na inzenjer-graditelj@hotmail.com

INŽENJER GRADITELJ d.o.o. prati načela transparentnosti i pažljivog ravnanja s osobnim podacima u skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka (engl. General Data Protection Regulation – GDPR) i Zakonom o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka. Zaštita podataka od posebnog je značaja za INŽENJER GRADITELJ  d.o.o. i zaštiti podataka pristupamo vrlo ozbiljno.

INŽENJER-GRADITELJ d.o.o.

za graditeljstvo, trgovinu, projektiranje i nadzor
KLIKNITE NA SLIKU ZA PRIKAZ VEĆE KARTE

Comments are closed.