O NAMA

Poduzeće Inženjer graditelj d.o.o. je osnovano davne 1995. godine, a nastalo je iz obrta "Zidarsko fasaderske radnje" osnovanog 1981. godine.

Inženjer-graditelj d.o.o. se bavi izvedbom svih vrsta građevinskih radova od temelja do krova u visokogradnji, te izvedbom radova niskogradnje vezane posebice uz uređenje okoliša, rješavanja vanjske odvodnje i vodovoda, izvedbu prilaznih cesta, mostova raspona do 15m, ...

Onama001Novogradnja - poduzeće Inženjer-graditelj d.o.o. je do sada izgradilo više od 50 objekata novogradnje od temelja do krova, od pomoćnih zgrada, obiteljskih kuća do stambenih i stambeno poslovnih zgrada sa do 12 stanova. Radove izvodimo sa kompletnom vlastitom radnom snagom, radnim alatima i opremom te mehanizacijom. Moguća je izvedba po fazama i kompletno izvođenje, te po sistemu "ključ u ruke" gdje preuzimamo na sebe sve radove od izrade projekta, ishođenja građevinske dozvole do kompletne izvedbe objekta do potpune funkcionalnosti.

Onama002Rekonstrukcija i adaptacija - izvodimo i sve pojedinačne radove po pristupačnim cijenama kao što su izvedbe termoizolacijskih fasada sa stiroporom ili kamenom vunom, izvedbu klasične fasade, izvedbu kompletnog novog krovišta ili izmjene samo pokrova i krovne limarije, dogradnje, nadogradnje objekata, adaptacije kupaonica, vanjskih terasa, unutarnje žbukanje i glazure, izvedbu hidroizolacije, sanacije kapilarne vlage u starijim objektima. Zahvaljujući velikom iskustvu spremni smo vam ponuditi najbolju kvalitetu izvedbe uz ugradnju materijala provjerenih proizvođača te stručnu pomoć i savjete za rješavanje problema. 

Onama003Vlastiti projekti - Poduzeće Inženjer-graditelj d.o.o. se također uz pružanje usluga građenja bavi i samostalnom izvedbom projekata. Kao plod tog rada nastale su stambena zgrada u Zagrebu - Bijenik koja je građena polaganim tempom i završena u roku od 5 godina, financirana isključivo vlastitim sredstvima tako da nije bilo nikavih ušteda na kvaliteti materijala i tehnologiji izvedbe, a posebno smo ponosni na projekt stambenih zgrada na Otoku Viru, smješten u staroj jezgri Vira (centar), koji se sastoji od 4 kuće u nizu, od kojih je svaka površine oko 75 kvadrata, podjeljenih na etaže prizemlja i kata s punom visinom te slobodnostojeće stambeno poslovne zgrade na tri etaže pune visine.

Kontaktirajte nas i uvjerite se u našu profesionalnost i ozbiljnost kod sklapanja posla. Pomoći ćemo Vam da najpovoljnije izgradite svoju novu kuću ili adaptirate postojeću.

Kod nas je klijent uvijek na prvom mjestu. Uvažavamo Vaše želje te pomažemo sa našim savjetima i iskustvom.

Comments are closed.